skip to Main Content

  В Артистична MuzArto Академия предлагаме обучение по рисуване за деца на възраст от 5 до 12 год., за седмокласници, които кандидатстват за средните художествени училища, както и за любители, независимо от тяхната възраст.

За най-малките

  В груповите занимания за най-малките сме предвидили леки, приятни и забавни техники, развиващи въображението и уменията на децата, както и тяхното творческото мислене. Наша основна цел е децата да развият усет към красивото, да ги насърчим да изразяват себе си по креативен и свободен начин. Докато се забавляваме заедно, неусетно те усвояват основните закони на изобразителното изкуство.

  В групата са застъпени и приложни техники, които ни позволяват да разкрием на нашите малки приятели как с много въображение и малко усилия можем да превърнем скучните предмети от ежедневието ни в прекрасни подаръци, кукли, картички и т.н., с които да зарадваме себе си или хората, които обичаме.

Петъчна група 7-10г.
60 лв./ месец
1 път седмично
петък
от 18:00 до 19:00

За седмокласници

  Подготовката по рисуване седмокласници, които ще кандидатстват е индивидуална и е съобразена със задачите, включени в изпита за избраното художествено училище (Художествена Гимназия за Изящни изкуства “Илия Петров”, Художествена Гимназия за Приложни изкуства “Св. Лука”, Национална Гимназия по Полиграфия и Фотография, 1 СОУ, 51 СОУ и други училища с разширено изучаване на изобразително изкуство). Усвояват се основните умения за рисуване на натюрморт, фигурална и декоративна композиция. Такова обучение е много подходящо и за ученици от 5-6 клас, които са решили да кандидатстват с изобразително изкуство след седми клас

За любители на изящните изкуства от всяка възраст

  Ако досега не сте рисували, но имате желание и потребност да творите – ние ще изготвим индивидуална програма за вас, така че да усвоите основните правила в рисуването и да се предизвикате с различни художествени техники. Часовете могат да бъдат организирани като индивидуални или в малка група, в зависимост от вашето желание.

  Често в Артистична MuzAro Академия се организират кратки курсове за любители по приложни техники (рисунка върху стъкло, декупаж и др.) Ако такъв тип курсове представляват интерес са вас, не се колебайте да се свържете с нас, за да ви информираме за следващото такова събитие.

Back To Top
×Close search
Search