skip to Main Content

В часовете по актьорско майсторство обучаващите се работят върху правоговор, освобождаване на гласа и развитие на диафрагмено звукоизвличане, също така сила на гласа и развиване на гласов диапазон. Това спомага за добра вокална техника и изключително успешни презентационни умения. Освен това последователната работа по актьорско майсторство развива въображение, изобретателност, наблюдателност и екипна работа.
Посредством ситуационни задачи курсистите придобиват увереност, самостоятелност, самочувствие, общителност, презентационни и лидерски умения. Това ги прави изключително креативни и подготвени за живота млади хора, завинаги свързани и с отношение към сценичните изкуства.
Заниманията по актьорско майсторство спомагат за преодоляване на напрежението на сцена, овладяване на свободно и естествено поведение пред аудитория, сценична концентрация, провеждане на сценично действие. Нашите възпитаници развиват уменията си за работа с текст и пред камера, което ги подготвя за различни участия в реклами, както и за кандидатстване в НАТФИЗ и специализирани колежи!

Съботна група
60лв./месец

Пакет 4 посещения по 90 мин.
събота
от 10:00 до 11:30

Съботна група
60лв./месец

 Пакет 4 посещения по 90 мин.
събота
от 12:00 до 13:30

Back To Top
×Close search
Search